Iedereen werkt! - GroenPlus Congres

Iemand die zijn kleinkinderen opvangt, zijn partner of gebuur verzorgt, zich inzet voor een wandelclub of voor een seniorenraad, voor de afdeling van een politieke partij, een cursus volgt... werkt hij/zij ook niet? Verricht hij/zij geen nuttige dingen voor zichzelf, voor zijn omgeving, voor de samenleving als geheel? Net zoals de “hard werkende Vlaming”? Waardeert de huidige maatschappij die vormen van arbeid voldoende?GroenPlus wil voorstellen uitwerken om dat breder begrip van arbeid ingang te doen vinden… Op het congres verkiezen we een duo van voorzitter en ondervoorzitter en 4 bestuursleden, een bestuur voor GroenPlus.Congresvoorzitter is Elisabeth Meuleman.

Waar kan je de congrestekst en de amendementen lezen?
 
Je kan de congrestekst, de resoluties, de amendementen, en alles rond de voorzitters en bestuursverkiezingen raadplegen op https://drive.google.com/drive/folders/19a49lXKBfjggL6DDYCtmwuvvO_wJCUPR

Hier inschrijven

Bijdrage in de onkosten (broodmaaltijd en drank) 7€. Ter plaatse te betalen.

Het congres gaat door in: Thagaste Academiestraat 1 9000 Gent

Best afstappen in NMBS Station Gent Sint-Pieters. Via de hoofdingang van het station bereik je het Koningin Maria Hendrikaplein waar je De Lijn Tram 1 neemt richting centrum. Stap af aan halte Gravensteen (+/- 10 min trajectduur) en ga te voet verder naar Tagahste.

Datum agenda: 

zaterdag, april 28, 2018